Hoe kun je bij ons betalen?

Bij Allehandel.eu kun je betalen met:

• iDEAL
• Paypal
• Vooruitbetaling / bankoverschrijving
• Bancontact (voorheen MisterCash)
• ING Homepay
• V-Pay
• VVV Giftcard
• Giropay
• Sofort Banking

IDEAL
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder je aan te melden.

Klik hier om de demo van iDEAL te bekijken!

PAYPAL
Met PayPal betaal je simpel en veilig met je eigen PayPal-account welke is gebaseerd op jouw emailadres. Als je een account aanmaakt bij PayPal koppel je eenmalig jouw bankrekening of CreditCard aan je PayPal-account. Vanaf dat moment kun je eenvoudig betalen door je emailadres en wachtwoord in te voeren. Ook kun je betalingen ontvangen op je PayPal-account. Dit tegoed kun je dan weer overmaken op je eigen bankrekening of creditcard.

VOORUITBETALING
De vooruitbetaling is de gewenste betaalmethode voor alle klanten die weten wat ze willen. Zodra de betaling is verricht, wordt de order snel verzonden door Allehandel.eu. Betalingen dienen altijd voldaan te worden o.v.v. uw factuur- en/of ordernummer. Dit kenmerk kunt u terugvinden op de factuur die u per email heeft ontvangen.

Bankgegevens Allehandel.eu
Ten naam stelling: Allehandel
IBAN-nummer: NL93 KNAB 0256 9852 78
SWIFT/BIC: KNABNL2H
Vestigingsplaats: Tilburg, Nederland
Betalingskenmerk: uw factuur- en/of ordernummer

BANCONTACT (voorheen MISTERCASH)

Het online betalen met Bancontact gaat zeer snel en is zeer veilig. De betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag wat je wilt betalen wordt direct van je rekening afgeschreven. Dit geeft een duidelijk overzicht van de bankbetalingen. Bij Bancontact wordt het dus niet aan het einde van de maand in één keer afgeschreven waardoor soms het overzicht verloren gaat. Verder zitten er ook geen extra kosten aan verbonden wat bij het betalen met een credit card vaak wel het geval is. Bancontact heeft dus vele voordelen ten opzichte van een credit card en is net zo snel. 

ING HOME PAY
Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home’Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home’Bank … in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid.

V-PAY
V PAY-betaalkaarten kunnen veilig worden gebruikt in miljoenen winkels en geldautomaten in heel Europa, waaronder in de webshop van Allehandel.eu. V PAY is een product van Visa Europe en is een nieuwe Europese betaalkaart die uitsluitend gebruik maakt van chip en pin.

VVV GIFTCARD
Anders dan de VVV Cadeaubon kun je de VVV giftkaart of handige email gift besteden in de webshop van Allehandel.eu

GIROPAY
Het betaalproces van GiroPay lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80 procent van de Duitse banken hebben een aansluiting. Hierdoor heeft Allehandel.eu ervoor gekozen om deze betaalmogelijkheid ook toe te voegen aan de webshop voor onze Duitse klanten.

SOFORT BANKING (voorheen DIRECT E-BANKING)
Direct e-Banking is een eenvoudige, snelle en veilige online-betaalmethode , die gebaseerd is op online banking. Bij het betalen met direct ebanking wordt u via een beveiligde verbinding verder geleid naar uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Hier meldt u zich aan en bevestigt u de betaling met een TAN, Random Reader of Digipas. 

Heeft u vragen over onze betaalwijzen? Aarzel dan niet en neem contact op met de klantenservice van Allehandel.eu via 0615513030 of Whatsapp.