BLADER DOOR CATEGORIEËN

Epson

Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Left Banner

FLWR

3 FLWR Promises

Wanneer je cartridges koopt van FLWR, kan je verzekerd zijn dat je gedekt bent door onze 3 beloftes. Vertrouw in de power van FLWR en laat je afdrukken bloeien!
 

FLWR is een merk dat sinds 2005 constant op zoek is naar de beste producten binnen het printdomein om besparing te realiseren bij haar gebruikers. Deze voldoen allemaal aan de FLWR standaarden. Hierbij wordt er gekeken naar kwaliteit, continuïteit en compatibiliteit. Onder deze beloftes ben jij altijd gedekt en verzekerd van een werkend product.

  • Kwaliteit: Het product is op de juiste manier geproduceerd waardoor het geen fysieke mankementen vertoont. Ook de materialen waaruit het product bestaat zijn kwalitatief hoog en geschikt voor de desbetreffende functie.
  • Continuïteit: Het product werkt, en blijft werken voor de gehele levensduur van het product. Onder levensduur verstaan wij: tot het product leeg of op is.
  • Compatibiliteit: Het product werkt direct in het product waar het voor gemaakt is, zonder foutmeldingen of vervangen van onderdelen.

 

Bij de originele merken binnen het printerdomein worden laag geprijsde investeringen (bijv. aanschaf van een nieuwe printer) vaak gecompenseerd door de gebruiksartikelen een hoge prijs te geven. De producten van FLWR hebben deze compensatie niet. Hierdoor ligt de prijs altijd 20 tot 60% lager. In veel gevallen bespaar je nóg meer door voor FLWR te kiezen, omdat onze cartridges bijvoorbeeld beter gevuld zijn ten opzichte van het origineel. Je krijgt dus meer inkt en paginaoplage voor minder geld! Hierdoor bespaar je dus altijd 35% tot 80% tegenover het origineel.

Actieve filters